A tiszafüredi nyomozók néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt

2021. 03. 14., v - 13:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A kunhegyesi jogsértőt a bűncselekmény tárgya – az eltulajdonított kutya – buktatta le, amit a megalapozott gyanú szerint, korábban Tiszaszentimréről hozott el.

Egy helyi lakost tett bejelentést a rendőrségre, mert tiszaszentimrei ingatlana elől, a Carlos névre hallgató, francia buldog fajtájú kutyáját ismeretlen személy 2021. március 13-án, a déli órákban eltulajdonította. Az egyenruhások adatgyűjtését követően hamarosan körvonalazódott a feltételezett elkövető kiléte, akit a kunhegyesi lakcímén elszámoltattak. A 35 éves férfi tagadta, hogy ő vitte volna el a kutyát, ekkor azonban a bejárati ajtón keresztül besétált az ebül szerzett jószág, így a jogsértő kénytelen volt beismerni cselekményét.

A rendőrök előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók Carlost a sértettnek visszaadták.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.