Advent idején is rendőrkézen a tolvaj

2018. 12. 23., v - 07:59
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök rövid időn belül elfogták azt a 26 éves férfit, aki egy parkoló gépkocsiból lopott.

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy 2018. december 18-án Győrben, a Szent Imre úton egy parkoló autó jobb első üléséről ellopta a sértett pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és bankkártyával együtt. A Győri Rendőrkapitányság Győri Rendőrőrsének új csoportjában dolgozó kollégái széleskörű adatgyűjtést végeztek és beazonosították az elkövetőt. A rendőri akció során 2018. december 22-én 12 óra 20 perckor elfogták a lopással megalapozottan gyanúsítható 26 éves férfit. A járőröknek P. Zoltán elmondta, hogy a készpénzt kivette a pénztárcából, amit azóta elköltött és megmutatta azt is, hogy a tárcát hova dobta el. A tolvajt a rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. P. Zoltán az eljárás során beismerő vallomást tett.

1

3

A győri rendőrök az ünnepi időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a karácsonyi vásárok, nagyobb bevásárlóközpontok és azok parkolóiban történő ellenőrzésük során a bűncselekmények megelőzése céljából.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.