Advent idején is rendőrkézen a tolvaj

2018. 12. 23., v - 07:59
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök rövid időn belül elfogták azt a 26 éves férfit, aki egy parkoló gépkocsiból lopott.

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy 2018. december 18-án Győrben, a Szent Imre úton egy parkoló autó jobb első üléséről ellopta a sértett pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és bankkártyával együtt. A Győri Rendőrkapitányság Győri Rendőrőrsének új csoportjában dolgozó kollégái széleskörű adatgyűjtést végeztek és beazonosították az elkövetőt. A rendőri akció során 2018. december 22-én 12 óra 20 perckor elfogták a lopással megalapozottan gyanúsítható 26 éves férfit. A járőröknek P. Zoltán elmondta, hogy a készpénzt kivette a pénztárcából, amit azóta elköltött és megmutatta azt is, hogy a tárcát hova dobta el. A tolvajt a rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. P. Zoltán az eljárás során beismerő vallomást tett.

1

3

A győri rendőrök az ünnepi időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a karácsonyi vásárok, nagyobb bevásárlóközpontok és azok parkolóiban történő ellenőrzésük során a bűncselekmények megelőzése céljából.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.

 

Lopás miatt keressük

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének azonosításához.