Alig két óra alatt elfogták a tettest a komáromi rendőrök

2021. 01. 26., k - 07:04
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A férfi egy hotelból lopott, a zsákmányt egy barátjához vitte. A rendőrök megtalálták és lefoglalták a lopott tárgyakat.

Egy 19 éves férfi 2021. január 25-én hajnalban az utcán sétált Komáromban, amikor egy hotel nyitott ablakára lett figyelmes. A szúnyoghálót letépte, az épületbe bemászott és értékek után kutatott. Egy kosárban több kulcsot talált, azokat használva egy irodából laptopot és mobilt hozott ki. Továbbá levett egy festményt a falról, filcet és céges belépőkártyát vett még magához. A tettes a zsákmányt egy ismerőséhez vitte, azokat el akarta adni, így akart pénzhez jutni. A rendőröket 9 óra 30 perckor értesítették a bűncselekményről. A járőrök adatgyűjtést követően azonosították a 19 éves helyi lakost, akit a tartózkodási helyén elfogtak. A Komáromi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. P. Dominik a bűncselekmény elkövetését beismerte. A lopott tárgyakat a rendőrök lefoglalták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.