Álkulccsal lopott autót

2018. 04. 17., k - 07:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök 15 perc alatt elfogták azt a férfit, aki álkulccsal ellopott egy autót, és úgy vezette, hogy még vezetői engedélye sem volt.

A 35 éves budapesti V. László 2018. április 14-én este Budapest VIII. kerületében, a Práter utcában álkulccsal ellopott egy autót. A jármű tulajdonosa, amikor kinézett az ablakon, már csak annyit látott, hogy valaki kitolat és elhajt az autójával. A férfi azonnal értesítette a rendőröket.

A józsefvárosi rendőrök a közelben járőröztek, amikor V. László kikanyarodott eléjük a lopott autóval. A járőrök utána mentek és megállították. A férfi igazoltatásakor megállapították, hogy V. László nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni, hogy az autó az övé lenne. A rendőrök a férfi ruhájának átvizsgálásakor megtalálták az álkulcsot, amellyel ellopta az autót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói V. Lászlót lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Szatymaz közelében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.