Állatkínzás Dánszentmiklóson

2019. 09. 05., cs - 09:35
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Albertirsai Rendőrőrs befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 54 éves férfi dánszentmiklósi házának udvarán 2019. júniusában kutyáját láncra kötve tartotta úgy, hogy a kutya nyakára tekert dróthoz erősítette a láncot. A drót a kutya nyakán folytonossági sérülést okozott. Az elsődleges állatorvosi vizsgálat szerint a drót által okozott seb a megfelelő kezelés hiányában az állat pusztulását okozhatta volna. Az albertirsai rendőrök a dánszentmiklósi férfit állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.   

"

Az albertirsai rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.