Alsóneműjében rejtette el

2018. 09. 20., cs - 09:09
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári rendőrök kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt fogtak el két férfit.

Mosonudvaron, egy bolt parkolójában - fokozott ellenőrzés keretében - a rendőrök egy autó utasait igazoltatták 2018. szeptember 18-án 13 óra 30 perckor. Egyikük - egy 24 éves mosonmagyaróvári lakos - alsó ruházatából az intézkedés során önzáró tasakba csomagolva kábítószergyanús növényi származék, valamint két fecskendőben tárolt kristályos kábítószergyanús anyag került elő. A járőrök a két férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt kábítószer fogyasztásra utaló pozitív értéket mutatott. A mosonmagyaróvári W. Pétert és a jánossomorjai G. Jánost a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.