Alsóneműjében rejtette el

2018. 09. 20., cs - 09:09
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári rendőrök kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt fogtak el két férfit.

Mosonudvaron, egy bolt parkolójában - fokozott ellenőrzés keretében - a rendőrök egy autó utasait igazoltatták 2018. szeptember 18-án 13 óra 30 perckor. Egyikük - egy 24 éves mosonmagyaróvári lakos - alsó ruházatából az intézkedés során önzáró tasakba csomagolva kábítószergyanús növényi származék, valamint két fecskendőben tárolt kristályos kábítószergyanús anyag került elő. A járőrök a két férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt kábítószer fogyasztásra utaló pozitív értéket mutatott. A mosonmagyaróvári W. Pétert és a jánossomorjai G. Jánost a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogás két napon belül

A nyomozók őrizetbe vették azt a fiút, aki Miskolc belvárosában egy szóváltás után megvágta vitapartnerének arcát.

 

Mobilt és pénztárcát zsákmányoltak

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatal lányt, akik erőszakkal vették el alkalmi ismerősük mobiltelefonját és pénztárcáját Makón. Rablás miatt kell felelniük.

 

Pusztakézzel kifeszítette

A gyanúsított egy személyautóból akart pénzt szerezni. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Őrizetben a nyaklánckitépő

A kispesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy héten belül két alkalommal nyakláncot, két alkalommal pedig fülbevalót tépett ki a sértettek nyakából, illetve füléből.