Amíg egyikük táncolt

2018. 12. 06., cs - 14:00
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni nyomozók elfogták a férfiakat, akiket lopás elkövetésével gyanúsítanak.

A rendőrségen egy férfi tett bejelentést 2018. november 26-án arról, hogy ismeretlenek ellopták a mobiltelefonját az irodájából. A debreceni nyomozók a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, valamint tanúkat hallgattak meg, majd a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőket.
A rendőrök 2018. december 5-én 8 óra körül elfogták és előállították a két férfit, akiket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgattak.
A nyomozás adatai szerint a 23 éves L. István és a 45 éves B. Levente november 25-én 10 óra körül bementek a Debrecen, Bocskai téren található egyik épületbe, ahol szólt a zene. Egyikük elkezdett táncolni, hogy elterelje a figyelmet, amíg a másik férfi bement az irodába és ellopta a mobilt, majd távoztak a helyszínről.
Mindketten beismerő vallomást tettek. A rendőrök a gyanúsítottaknál tartott kutatás során megtalálták a sértett készülékét, amelyet visszaadtak neki.
A két hosszúpályi lakossal szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.