Apa és fia lopott Budán - a rendőrök elfogták őket

2020. 07. 14., k - 11:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A két férfi 45 milliónyi értéket vitt el egy XII. kerületi lakásból.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2020. február 3. és július 1. között Budapest XII. kerületében a Tóth Lőrinc utca egyik lakásába betört és bútorokat, festményeket, valamint különböző elektronikai eszközöket lopott el, 45 millió forint értékben.

A bevezetett nyomozási cselekmények és a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók azonosították a 61 éves budapesti W. Györgyöt és fiát, a 16 éves W. Árpádot, akiket 2020. július 9-én délben zuglói lakásukban fogtak el.

A kutatások során a rendőrök lefoglalták a lopott tárgyakat.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói W. Györgyöt és fiát W. Árpádot lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt, hallgatták ki gyanúsítottként. Az apát őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendőrkézen a színesfémtolvajok

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyében, amelyben az eljárás adatai szerint három férfi több mint kettőezer-ötszáz kilogramm rézkábelt tulajdonított el.

 

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem. Menekülés közben több szabályszegést is elkövetett, végül balesetet szenvedett. A járműben tartózkodó három személy ezután is menekülni akart, végül az egyenruhások elfogták őket.