Apját lopta meg, a rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát

2020. 03. 20., p - 06:30
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy pusztaszabolcsi lakossal szemben.

A gyanúsított 2019. április 11 – 12. között apjának pusztaszabolcsi lakatlan családi házába ablakbetörés módszerével behatolt, majd a mosdóban elhelyezett pénzkazettát és annak kulcsát – amelyet egy szekrényfiókban talált meg – eltulajdonította. A kazettából a többféle pénznemű, összesen több mint kétmillió forint értékű készpénzt magához vette, majd abból egy székesfehérvári áruházban nagy értékű mobiltelefon-készüléket, cigarettát, italt és ételt vásárolt magának, valamint az egyik pénzváltóban a külföldi fizetőeszközt forintra váltatta át.

A dunaújvárosi rendőrök a nyomozás során beszerzett információk és tanúkihallgatások eredményeként két napon belül azonosították és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakában a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam