Aprópénz a cipőben

2018. 06. 14., cs - 09:26
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták azt a férfit, aki betört egy élelmiszerüzletbe.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. június 13-án 5 óra körül arról, hogy egy hajdúszováti élelmiszerüzletbe valaki betört és onnan értékeket tulajdonított el.
A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek és a bolt ablakában megtalálták a feltételezett elkövető fél pár cipőjét, amelyben az ellopott pénz egy része volt.
A beszerzett információk alapján a helyi körzeti megbízott kollégáival azonosította a gyanúsítottat, akit otthonában elfogtak.
A 22 éves R. Márk a megalapozott gyanú szerint az üzlet ajtó, illetve ablaküvegét betörte, bement és onnan több ezer forint értékben pénzérméket lopott.

A hajdúszováti lakost a nyomozó hatóság kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vette és vele szemben a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.