Aranyórát akart lopni a kirakatból

2019. 06. 03., h - 16:09
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A várpalotai rendőrök lopás kísérlete és rongálás miatt nyomoznak egy 61 éves debreceni férfi ellen.

Az eljárás adatai alapján 2019. június 1-jén 6 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Várpalotán egy üzlet kirakatát egy férfi kövekkel dobálja. A járőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a 61 éves debreceni elkövetőt. Ezt követően előállították őt a helyi rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy a jelenlegi működésképtelen órája helyett szeretett volna egy másikat, ezért törte be a bolt  kirakatüvegét, mellyel több millió forint értékben okozott kárt.

Az elkövető ellen lopás vétség kísérlete és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

ékszeres


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.