Arccsonttörést szenvedett

2019. 12. 08., v - 10:59
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunfélegyházi rendőrök befejezték a helybéli testvérpár ügyében a vizsgálatot. Egyikükkel szemben garázdaság, másikukkal szemben súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést.

A kiskunfélegyházi járőrök verekedőkre lettek figyelmesek 2019. május 1-én 4 óra körül az Izsáki úton.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy testvárpár – szóváltást követően – bántalmazott egy helyi férfit. Az idősebb fivér a földön fekvő sértettet fejen is rúgta, aki ennek következtében – az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint – súlyos sérülést, arccsonttörést szenvedett.

Az egyenruhások az eszméletlen áldozathoz mentőt hívtak, és a gyanúsítottakat előállították. A 17 éves kiskunfélegyházi fiút garázdaság vétségével, míg 23 éves bátyját súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják megalapozottan a rendőrök.

A szabadlábon védekező gyanúsítottak ügyében a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.