Arccsonttörést szenvedett

2019. 12. 08., v - 10:59
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunfélegyházi rendőrök befejezték a helybéli testvérpár ügyében a vizsgálatot. Egyikükkel szemben garázdaság, másikukkal szemben súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést.

A kiskunfélegyházi járőrök verekedőkre lettek figyelmesek 2019. május 1-én 4 óra körül az Izsáki úton.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy testvárpár – szóváltást követően – bántalmazott egy helyi férfit. Az idősebb fivér a földön fekvő sértettet fejen is rúgta, aki ennek következtében – az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint – súlyos sérülést, arccsonttörést szenvedett.

Az egyenruhások az eszméletlen áldozathoz mentőt hívtak, és a gyanúsítottakat előállították. A 17 éves kiskunfélegyházi fiút garázdaság vétségével, míg 23 éves bátyját súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják megalapozottan a rendőrök.

A szabadlábon védekező gyanúsítottak ügyében a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.