Árkon-bokron, kerítésen-kapun keresztül

2021. 12. 03., p - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint a XXII. kerületben a kerítést kitörve hajtottak el egy lopott teherautóval.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitányság indított eljárást, miután ismeretlen tettesek 2021. november 26-án éjszaka egy budafoki telephelyről úgy loptak el egy teherautót, hogy azzal kidöntötték a kaput és a kerítést. A járműben épületgépészeti eszközök, bútorok és szerszámok voltak, több mint egymillió forint értékben.

A kerületi rendőrök azonosították, és november 30-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható L. Richárdot és Zs. Lászlót. Az ellopott eszközöket, köztük az addigra már eladott elektromos kazánt és páraelszívót a rendőrök megtalálták, és visszaadták a tulajdonosnak.

A lopás bűntett elkövetésével gyanúsított 33 éves férfiakat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészek rendőrkézen

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak jelzését követően, akik hét illegális migránst akartak Ausztriába szállítani.