Átadták a csengelei pihenőhelyen történt emberölés gyanúsítottját

2017. 12. 21., cs - 14:10
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az osztrák rendőrök Hegyeshalomnál átadták az 52 éves német állampolgárt a magyar hatóságnak.

Amint arról a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság korábban beszámolt, 2017. december 5-én a hajnali órákban az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében kirívóan súlyos, életellenes bűncselekmény történt. A feltételezett elkövetőt európai elfogatóparancs alapján a magyar hatóságokkal történt szoros együttműködés eredményeképpen 2017. december 6-án az esti órákban fogták el az osztrák rendőrök felső-ausztriai lakóhelyén. Az osztrák bíróság döntött az 52 éves német férfi Magyarországnak történő átadásáról, amelyre 2017. december 21-én 12.00 órakor Hegyeshalomnál került sor.

A rendőrök a nyomozást folytató Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára szállították a férfit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsokat szállított

Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.