Átszerelt rendszámmal közlekedett

2019. 12. 01., v - 10:20
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy pölöskefői férfi ellen folyamatban lévő eljárás vizsgálati szakaszát zárták le a napokban a nagykanizsai rendőrök.

A 34 éves pölöskefői lakos 2019. február 7-én 8 óra 30 perc körül Hahót község külterületén, a Csapás dűlőn közlekedett egy Opel Combo típusú gépkocsival, amikor a rendőrök megállították. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy az Opelre egy Fiat Uno személygépkocsira kiadott rendszámtábla van felszerelve. Iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezik jogosítvánnyal sem. A járművezetőt a rendőrök elfogták, majd a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra előállították. A sofőr ellen engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési-, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt pedig büntetőeljárás indult.  

Az eljárás során B. József a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.