Autót rongált

2019. 09. 17., k - 08:15
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

A gyanú szerint a tettes 2019. április 1-jén éjszaka Tatabányán, az Esztergomi úton megrongált egy BMV típusú személygépkocsit. A jármű bal oldalát egy eszközzel hosszában végig karcolta, így sérült a karosszéria elemeinek a fényezése. A tatabányai rendőrök azonosították és szeptember 16-án gyanúsítottként kihallgatták a 37 éves elkövetőt. A kecskédi lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene rongálás vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség, bíróság elé állítás javaslattal tervezi megküldeni az eljárás ügyiratait a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.