Az ágyneműk alatt próbált elbújni

2019. 09. 04., sze - 07:33
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók Tóalmáson fogták el azt a többszörösen körözött férfit, aki korábban Németországba szökött.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói még 2017-ben elfogatóparancsot adtak ki egy tóalmási férfi ellen lopás bűntett miatt. A férfit eközben már zaklatás vétség és tiltott pornográf felvétellel visszaélés bűntett miatt is keresték. A nyomozás során kiderült, hogy a férfi nevet változtatott, Németországba szökött és felvette a német állampolgárságot.

A nyomozásban 2019 szeptemberében történt fordulat. A zuglói nyomozók információi szerint a férfi újra Tóalmásra érkezett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2019. szeptember 2-án délelőtt megjelentek a 29 éves A. Jenő tóalmási lakcímén. A ház átkutatása során a szökött férfit az ágyneműk alatt rejtőzve találták meg.

A rendőrök a férfit elfogását követően előállították a XIV. kerületi Rendőrkapitányságra, majd átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.