Az egyik közösségi portálon fenyegetőzött

2019. 06. 20., cs - 08:55
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 33 éves dombóvári férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Egy helyi férfi – az egyik busztársaság sofőrje – tett feljelentést 2019. június 6-án a Dombóvári Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki őt az egyik közösségi portálon nagy nyilvánosság előtt azzal fenyegette meg, hogy betöri az orrát.

A dombóvári rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, egy 33 éves helyi férfit, akit az esettel kapcsolatban gyanúsítottként hallgattak ki zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. Kihallgatása során azzal védekezett, hogy a menetrend szerinti buszon – melyet a sértett vezetett – egyik gyermeke, aki felállt az ülésről, egy fékezést követően elesett. Ő ezen felbosszantotta magát, és ezért fenyegette meg az interneten nagy nyilvánosság előtt a busz vezetőjét.  

Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya folytatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.