Az Esztergomi Rendőrkapitányság lezárta az ügyet

2020. 06. 03., sze - 09:41
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség vádemelést javasol az ellen a két férfi ellen, akik egy esztergomi ingatlan udvaráról fűkaszát tulajdonítottak el.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 33 éves kiskunfélegyházi és egy 29 éves tiszaföldvári lakos ellen. A gyanú szerint a két férfi 2019. április 12-én délután egy esztergomi ingatlan udvaráról eltulajdonított egy fűkaszát. A sértett a lopást észlelve feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek során a tetteseket azonosították. K. Józsefet és R. Róbertet gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. Ellenük lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.   

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal az Esztergomi Járási Ügyészségnek küldte meg.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.