Az újszászi nyomozók bíróság elé állítási javaslattal zárják a nyomozást

2020. 09. 16., sze - 09:22
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A feltételezett elkövető elvitte a pulton felejtett pénztárcát Újszászon.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. Egy helyi lakos az újszászi vasútállomás pénztárpultjánál felejtette pénztárcáját 2020. augusztus 25-én a reggeli órákban. Egy várakozó utas észrevette a hátrahagyott pénztárcát és azt magához vette.

A rendőrök a vasútállomás kamerafelvételeit elemezve felderítették a feltételezett elkövető kilétét, majd a 64 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a pénztárcából a készpénzt magához vette, míg az okmányokat egy vendéglő illemhelyiségében kidobta.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a nyomozás iratait bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Szolnoki Járási Ügyészségre.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

18 embert fogtak el a rendőrök

Egy román kisbuszt vezettek ki a Pest megyei rendőrök, a sofőrt és társát, valamint 16, magát afgán állampolgárnak valló migránst állítottak elő.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.