Balassagyarmaton megszúrt egy nőt; a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták a rendőrök

2021. 09. 17., p - 11:27
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az 57 éves budapesti férfit a rendőrök előállították, elszámoltatása folyamatban van.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. szeptember 17-én 10 óra 40 perc körül egy járőr jelentette, hogy Balassagyarmat belterületén egy nőt késsel többször megszúrt egy férfi.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt perceken belül a helyszínen elfogták, a sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A nyomozók az 57 éves férfit a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása folyamatban van. A rendőrség büntetőeljárás keretében – szakértők bevonásával - vizsgálja az eset körülményeit.

A városban elterjedt híresztelésekkel ellentétben a feltételezett elkövető és a sértett nem afgán állampolgár.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.