Baltával és faléccel támadtak a sértettekre

2020. 11. 03., k - 07:36
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmiklósi nyomozók két férfit őrizetbe vettek, a tettestársak elszámoltatása pedig folyamatban van.

 

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2020. november 1-én őrizetbe vettek két férfit. A gyanú szerint öt helybéli – egy korábbi vita miatt – délelőtt elment a későbbi sértett házához. A nyitott kapun keresztül berontottak a portára, és az udvarban tartózkodó 39 éves házigazdát és 17 éves fiát bántalmazták. Az idősebb sértettre egy 37 éves férfi baltával támadt rá; az éles eszközzel a sértett irányába sújtott, aki feltartott kezével védte ki a fejére célzott ütést. A fiatalkorút ketten bántalmazták. Egy további támadónál szöges dróttal kivert faléc volt, ő azzal próbálta megfélemlíteni a lakókat.

A nyomozók a bántalmazók közül két férfit őrizetbe vettek, bűntársaik elszámoltatása folyamatban van.

A rendőrök előterjesztést tettek a magánlaksértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsítható kunszentmiklósi elkövetők letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!