Bántalmazás Kántorjánosiban

2019. 07. 20., szo - 08:39
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy bottal fejen ütötte haragosát.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 58 éves kántorjánosi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. július 19-én 15 óra körül lakóháza előtt szóváltásba keveredett egy 30 éves helyi férfival, majd veszekedés közben az udvarról egy botot vett magához, amivel fejen ütötte haragosát. A sértett a bántalmazás következtében az előzetes orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Az 58 éves férfi vallomásában beismerte a bűncselekmény elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.