Bántalmazás Kántorjánosiban

2019. 07. 20., szo - 08:39
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy bottal fejen ütötte haragosát.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 58 éves kántorjánosi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. július 19-én 15 óra körül lakóháza előtt szóváltásba keveredett egy 30 éves helyi férfival, majd veszekedés közben az udvarról egy botot vett magához, amivel fejen ütötte haragosát. A sértett a bántalmazás következtében az előzetes orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Az 58 éves férfi vallomásában beismerte a bűncselekmény elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.