Bántalmazta a biztonsági őrt

2018. 11. 02., p - 12:55
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság és könnyű testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 33 éves kalocsai férfi ellen, az ügyben folytatott vizsgálatot a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte.

A nyomozás adatai alapján a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. július 21-ére virradó éjszaka érkezett a bejelentés, hogy az egyik helyi áruház parkolójában bántalmaztak egy biztonsági őrt.

A sértett a parkoló füves területén hangosan zenét hallgató személyre lett figyelmes, majd odament hozzá és felszólította, hogy halkítsa le a zenét. A férfi erre felpattant a földről és megütötte a biztonsági őrt, majd távozott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök a bejelentést követő fél órán belül Veszprém belvárosában igazoltatták a feltételezett tettest, majd elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra.  A 33 éves kalocsai lakos gyanúsítottként történő kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A férfi ellen garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.