Bántalmazta a jegyvizsgálót

2018. 10. 08., h - 10:05
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dunakeszi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 30 éves budapesti férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint 2018. október 6-án 19 óra 15 perckor a Budapest és Vác között közlekedő vonaton a jegyellenőr a 30 éves férfit menetjegyének felmutatására szólította fel. Miután a budapesti lakos érvényes menetjegyet nem tudott felmutatni, szóváltásba keveredett a jegyellenőrrel, akit ököllel megütött. A jegyellenőr ezt követően a vonaton utazó szolgálaton kívüli rendőröktől kért segítséget, akik a budapesti férfit a dunakeszi járőrök kiérkezéséig visszatartották. A rendőrök a férfit előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene az eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.