Bántalmazták a jegyvizsgálót, a rendőrök elfogták

2020. 11. 13., p - 09:45
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A kemecsei rendőrök őrizetbe vették a feltételezett elkövetőket.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecse Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást G. Lajos 20 éves és B. Viktória 19 éves demecseri lakosok ellen. A férfi és a nő 2020. november 11-én reggel a demecseri vasútállomáson  szálltak fel a Nyíregyháza irányába közlekedő vonatra. A jegyvizsgáló az ellenőrzés során észlelte, hogy nem rendelkeznek menetjeggyel és felszólította őket, hogy a következő megállónál szálljanak le a vonatról. A férfi és a nő ennek nem tettek eleget, szóváltásba keveredtek a jegyellenőrrel majd közösen bántalmazták. A bejelentést követően a rendőrök Kemecsén a vasútállomáson elfogták a bántalmazókat. A feltételezett elkövetőket a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.