Baráti szívesség

2019. 10. 17., cs - 08:51
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy naki mezőgazdasági telephelyről lopott gyógyszereket a cég egyik alkalmazottja. Vele szemben sikkasztás vétség elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást a dombóvári rendőrök.

Egy naki állattartó telep vezetője tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2019. szeptember 5-ét megelőző időszakban több alkalommal lopott el a mezőgazdasági telep gyógyszerraktárából különböző – sertések és baromfik kezelésére szolgáló – állatgyógyászati készítményeket.

Az eset kapcsán a Dombóvári Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. Az egyenruhások azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, egy 38 éves naki férfit, akit sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Az elkövető elismerte, hogy munkahelyéről több alkalommal vitt el gyógyszereket egy ismerősének szívességből, akitől sört és kávét kapott cserébe.

Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Könyvtárból loptak

A rendőrök rövid időn belül elfogták a laptopot eltulajdonító két fiatalkorút Szolnokon.

 

Három autó – három tolvaj

A kecskeméti rendőrök – a kiskunhalasi járőrök közreműködésével – rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik egy kecskeméti telephelyről eltulajdonítottak több járművet.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hét, ittas járművezetővel szemben folytatott.