Baseballütővel tört-zúzott

2019. 04. 01., h - 13:02
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Ráckevei Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint a 28 éves férfi 2018. október 21-én 23 óra körül volt barátnője apaji házához ment, majd a ház előtt parkoló Renault típusú és Mazda típusú személygépkocsik ablakait egy baseballütővel betörte. Az esetről a sértett feljelentést tett a rendőrségen. A ráckevei nyomozók a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét 2018. december 5-én rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A ráckevei rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.