Bedrogozva verekedett, a győri rendőrök elfogták

2020. 03. 02., h - 08:08
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kétszer megrúgott egy nőt a 27 éves férfi a nyílt utcán.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. március 1-én 16 óra 27 perckor, hogy Győrben a Kossuth Lajos utcában verekedés van folyamatban.

A kiérkező járőrök tetten értek egy férfit, aki éppen egy nőt bántalmazott az utcán, az egyik családi ház előtt. Az intézkedők elfogták a garázdát, majd a helyszínen meghallgatták a szemtanúkat és a megtámadott nőt, aki elmondta, hogy előzetes szóváltást követően őt az ismerőse kétszer megrúgta. Az intézkedés során O. Lajossal szemben felmerült a drogfogyasztás gyanúja is, amit ő elismert az egyenruhásoknak.

A férfit -elfogását követően- előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt hozott THC-ra, amfetaminra és metamfetaminra.

A nyomozók a 27 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.