Befejezett vizsgálat – irattárcát lopott

2020. 03. 26., cs - 15:36
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök előző nap ellenőrizték Kisújszálláson a karcagi férfit, így rövid időn belül azonosították a térfigyelő kamera felvételén.

Ismeretlen személy 2020. március 2-án 11 óra 15 perc körül Kisújszálláson, egy nyitott állapotban hagyott gépkocsi utasteréből ellopott egy irattárcát a benne lévő személyes okmányokkal és bankkártyával. A tolvaj azonban nem tartotta meg a tárcát, mert abban nem talált készpénzt, ezért egy közeli kukába kidobta zsákmányát. A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján rövid időn belül azonosították a jogsértőt, mivel éppen előző nap ellenőrizték a település vasútállomásán. A karcagi férfit a nyomozók elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A sértett hiánytalanul visszakapta az irattárcát.

A Karcagi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.