Befejezték az eljárást a rendőrök

2020. 04. 08., sze - 09:57
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy drégelypalánki férfi ellen emberölés bűntett kísérlet miatt folytatott eljárás vizsgálati szakaszát zárták le a nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 53 éves drégelypalánki lakos ellen.

A férfi 2019. június 16-án a délelőtti órákban az otthonába hazaérve bántalmazta élettársa rokonát. A gyanúsított a fotelben ülő férfit fojtogatta, majd egy húsforgató villával mellkasán megszúrta. A gyanúsított az udvarra menekülő sértett után ment, ahol földre rántotta, megrúgta, valamint egy fejsze fokával a hátán megütötte. A helyszínre érkező rendőrök felszólítására hagyta abba a cselekményét a férfi, akit a rendőrök elfogtak, előállítását követően gyanúsítottként kihallgattak, és őrizetbe vettek.

A támadás következtében a sértett könnyű sérüléseket szenvedett, de az orvosszakértő véleménye alapján a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A nyomozók a jelenleg letartóztatását töltő férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 37-es számú főúton

Az újharangodi és a bekecsi elágazás között történt baleset miatt a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat.

 

Határsértőket tartóztattak fel Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.