Befejezték az ügy vizsgálatát - Internetes csaló

2019. 12. 09., h - 15:30
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A karcagi rendőrök befejezték a trükkös csaló ügyében a vizsgálatot.

Egy mezőszemerei férfi 2019. március 11-én az egyik internetes hirdetési oldalon eladásra kínált egy traktort, amelynek vételára 1.600.000 forint volt. Már azon a napon jelentkezett is egy komoly érdeklődő, akivel telefonon megegyeztek, hogy előleget utal az Sz. Flórián által megadott bankszámlára. Az utalást követően azonban a sértett többszöri próbálkozás ellenére sem tudta felvenni a kapcsolatot a hirdetővel.

A Karcagi Rendőrkapitányság nyomozói a csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban azonosították az elkövetőt, akit gyanúsítottként kihallgattak.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.