Beismerő vallomást tett

2018. 11. 08., cs - 08:14
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség az udvari férfi ellen.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy udvari lakos ellen. 

A 21 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2018. október 22-e és 23-a között bement egy udvari ingatlan udvarába, majd benyomta a fürdőszoba ablakot, és a házba bejutva élelmiszert lopott onnan.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.