Beismerte tettét

2017. 08. 08., k - 06:43
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vették azt az oroszlányi férfit, aki egy környei hétvégi házban életveszélyesen bántalmazott egy asszonyt.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 47 éves oroszlányi lakos ellen.

A gyanúsított 2017. augusztus 7-én egy környei hétvégi házban bántalmazott egy székesfehérvári asszonyt. A férfi a bűncselekmény elkövetése után személyesen tett bejelentést a rendőrségen.   

A helyszínre érkező rendőrök a sérült nőt megtalálták, majd a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték.

Életveszélyesen bántalmazta

Életveszélyesen bántalmazta

A nyomozók a támadót gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerő vallomást tett.

A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.