Benzinkútról loptak

2020. 01. 16., cs - 07:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy napon belül azonosították és elfogták az elkövetőket a székesfehérvári rendőrök.

A rendőrségre érkezett bejelentés 2020. január 13-án reggel, hogy Szabadbattyánnál a benzinkútra az éjszaka során ismeretlenek bementek, és onnan közel 3 millió forint készpénzt loptak el. A székesfehérvári nyomozók a gyors adatgyűjtés és a biztonsági kamerák felvételeinek elemzését követően, rövid időn belül azonosították az elkövetőt és segítőjét, akiket másnap el is fogtak. A lakásukon tartott kutatások során a rendőrök az ellopott pénz nagy részét megtalálták és lefoglalták.

A nyomozóknak azt is sikerült rövid időn belül megállapítani, hogy az elkövetőt segítő nő a benzinkúton dolgozott, majd kellő időben az ajtót nyitva hagyta, hogy társa a pénzt az egyik irodahelyiségből ellophassa.

Az 52 éves H. Ilona és a 21 éves J. Richárd székesfehérvári lakosokat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetése miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.