Benzint öntött több emberre, meggyújtani már nem tudta – bíróság előtt felelhet a székesfehérvári nő

2020. 06. 28., v - 14:32
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, amelyet több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt folytatott egy 59 éves nő ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. szeptember 22-én 9 óra körül Székesfehérváron, egy áruház előtt, rövid szóváltást követően többen összeverekedtek, melynek során egy személy megsérült. A dulakodást sikerült a helyszínre érkező rendőri egységeknek rövid időn belül megfékezni, akik helyreállították a közrendet, és hat főt állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

Az eset vizsgálata során a nyomozók a térfigyelő kamerák elemzése közben, valamint az ügyben folytatott adatgyűjtések alapján állapították meg, hogy a szóváltásba keveredett, majd dulakodó személyek közül egy nő benzinnel több másik embert locsolt le, közben azt kiabálta, hogy „felgyújtalak, meghalsz”. Az üzemanyagot felgyújtani azonban nem tudta, mert a kezéből az öngyújtót egy másik nő kirúgta.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az 59 éves nővel szemben több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt folytatott ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és az iratokat az ügyészségnek átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam