Besurranó tolvajt fogtak a rendőrök

2020. 06. 29., h - 15:24
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A berettyóújfalui rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint a tulajdonos tudta nélkül bement egy ingatlanba, ahonnan különböző értéktárgyakat lopott el.

A rendőrségre 2020. június 28-án reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy bakonszegi ingatlanba valaki besurrant, és onnan egy mobiltelefont, egy fűkaszát és némi készpénzt tulajdonított el. A beszerzett adatok és a helyszíni szemle megállapításai arra utaltak, hogy az elkövető attól se ijedt meg, hogy a lakók otthon tartózkodtak. Bement a lakásba, valamint a sértett szerelőműhelyébe, és az általa értékesnek tartott eszközöket a biciklijére pakolta. Még hazáig sem ért, amikor a rendőrök megállították az utcán és elszámoltatták a nála lévő tárgyakkal kapcsolatban.

A nyomozók előállították 24 éves derecskei férfit a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, a nála lévő dolgokat pedig lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

23 millió forintot lopott a munkahelyéről

A komáromi nyomozók kihallgatták azt a 65 éves nőt, aki fél éven keresztül heti rendszerességgel lopott a munkáltatójától. A pénz egy részét a nyomozók lefoglalták az abból vásárolt termékekkel együtt.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.