Betörés miatt őrizetben

2018. 04. 30., h - 12:59
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunfélegyházi nyomozók két nap alatt beazonosították és elfogták azt a két helyi férfit, akiket több millió forint értékű arany ékszerek eltulajdonításával gyanúsítanak.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra 2018. április 27-én kora délután érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen tettes az egyik helyi lakóház ablakáról a szúnyoghálót lefeszítette. Az ablakon bejutva kutatott a lakásban, majd szeszes italokat, valamint nagy mennyiségű arany ékszert tulajdonított el több millió forint értékben. Az ismeretlen elkövető a nyitott garázsba is bement, ahonnan kézi szerszámgépeket vitt magával.

A nyomozók két nap alatt beazonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket. A 18 éves és az 53 éves helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A fiatalabb férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2018. április 27-én 17 óra 30 perc körül megjelent egyik ismerősénél, a figyelmét elterelte és a lakásából több mint 400.000 forintot lopott.

A kiskunfélegyházi nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

1

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.