Betörés miatt őrizetben

2019. 02. 08., p - 09:48
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított lakásán tartott kutatás során kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök.

Egy tatabányai szociális intézménybe tört be B. Csaba 2018 októberében. A 24 éves férfi betörte az épület egyik ablakát, azon keresztül jutott be a helyiségbe, ahonnan egy laptopot és egy telefontöltőt tulajdonított el. A férfit 2019. február 6-án fogták el a járőrök, miután eltiltás hatálya alatt vezette gépjárművét. A rendőrség őrizetbe vette és két nappal később gyorsított eljárásban bíróság elé állította. A tárgyalásról B. Csabát visszavitték a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi lakásán tartott kutatás során a nyomozók kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak. Ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult.  

B. Csabát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.