Betörés miatt őrizetben

2019. 02. 08., p - 09:48
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított lakásán tartott kutatás során kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök.

Egy tatabányai szociális intézménybe tört be B. Csaba 2018 októberében. A 24 éves férfi betörte az épület egyik ablakát, azon keresztül jutott be a helyiségbe, ahonnan egy laptopot és egy telefontöltőt tulajdonított el. A férfit 2019. február 6-án fogták el a járőrök, miután eltiltás hatálya alatt vezette gépjárművét. A rendőrség őrizetbe vette és két nappal később gyorsított eljárásban bíróság elé állította. A tárgyalásról B. Csabát visszavitték a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi lakásán tartott kutatás során a nyomozók kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak. Ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult.  

B. Csabát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.