Betörők rendőrkézen

2019. 05. 30., cs - 12:58
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A lajosmizsei nyomozócsoport beazonosította és elfogta a betörésekkel gyanúsítható férfiakat.

A Lajosmizsei Rendőrőrs illetékességi területén 2019 márciusától több betörés történt. Az elkövetők beazonosítása érdekében a rendőrök egy nyomozócsoportot állítottak fel. Munkájuk során beazonosították a feltételezett elkövetőket, és egy akció során 2019. május 29-én 6 óra 45 perckor a lajosmizsei nyomozók elfogtak egy 21 éves helyi lakost, és egy 29 éves felsőlajosi férfit. Az eljárás során több betörésből származó tárgyat is megtaláltak a rendőrök. A férfiakat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a nyomozók, akik előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.