Betört a templomba

2018. 12. 10., h - 16:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

A 40 éves budapesti B. Vilmos még 2018. július 11-én késő este betört egy XVII. kerületi templomba. A férfi nem tudott ellopni semmit, de a betöréskor megrongálta a templom lambéria burkolatát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a hátrahagyott nyomokból azonosították az elkövetőt, majd elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A rákosmentei rendőrök végül B. Vilmost 2018. december 6-án Budapest X. kerületében, a Keresztúri úton fogták el. A nyomozók a férfit lopás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.