Betört a templomba

2018. 12. 10., h - 16:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

A 40 éves budapesti B. Vilmos még 2018. július 11-én késő este betört egy XVII. kerületi templomba. A férfi nem tudott ellopni semmit, de a betöréskor megrongálta a templom lambéria burkolatát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a hátrahagyott nyomokból azonosították az elkövetőt, majd elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A rákosmentei rendőrök végül B. Vilmost 2018. december 6-án Budapest X. kerületében, a Keresztúri úton fogták el. A nyomozók a férfit lopás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.