Betört egy hevesi iskolába

2019. 11. 01., p - 08:25
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi férfit azonosították és kihallgatták a rendőrök.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. október 29-én nemsokkal 22 óra után érkezett bejelentés arról, hogy feltehetően betörés történt egy hevesi iskolában.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az intézmény raktárába az ablakot betörve jutott be az ismeretlen személy, aki erősítőket, mikrofonokat készített össze az udvaron. Továbbá a főépület egyik ablakát is betörte, majd egy teremben az ott felszerelt interaktív táblát leszakította a helyéről és összetörte, mely ennek következtében használhatatlanná vált. A helyszínről végül nem tulajdonított el semmit, mert cselekménye közben megzavarhatták.

A bűncselekmény elkövetésével összefüggésben 2019. október 31-én a rendőrök egy 25 éves helyi lakost hallgattak ki, aki beismerő vallomást tett.

M. Bélát azzal is gyanúsítják, hogy 2019. október 11-12. között az ablakot befeszítve betört egy hevesi lakóházba. Vele szemben a Hevesi Rendőrkapitányság lopás vétség és lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.