Betörtek a fiatalkorúak, előállították őket a rendőrök

2020. 04. 08., sze - 09:50
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy diósjenői ingatlanba tört be két fiú, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a rétsági rendőrök.

A rendőrségre 2020. április 6-án 19 órakor érkezett a bejelentés, miszerint egy diósjenői ingatlanba ismeretlen tettesek betörtek. A helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 és 14 éves fiatalkorút és gyermekkorú társukat.

A fiatalkorúak és társuk 2020. április 4-én a diósjenői ingatlan kertkapujáról a zárat egy baltával leverték, majd a melléképületből satut, kerékpárt, villanymotort és hegesztőpajzsot tulajdonítottak el. A 17 éves fiú a lakóház bejárati ajtaját berúgta, és azt átkutatták, majd onnan másnap a korábban összekészített villanyborotvát, dobozos krova, és villáskulcs készletet a gyermekkorú eltulajdonította, amit értékesített.

A rendőrök a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították a két fiatalkorút és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg gyermekkorú társukat meghallgatják.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 37-es számú főúton

Az újharangodi és a bekecsi elágazás között történt baleset miatt a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat.

 

Határsértőket tartóztattak fel Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.