Betörtek az öltözőbe

2019. 01. 09., sze - 14:09
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két napon belül elfogták a két ecsédi férfit, valamint visszaadták az eltulajdonított értékeket is.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást két ecsédi férfi ellen, akik 2019. január 4-6. között az ajtót befeszítve bementek a helyi sportpálya öltözőjébe, ahonnan mosógépeket, centrifugákat, gázpalackokat és csaptelepeket tulajdonítottak el.

A bejelentést követően a rendőrök két napon belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható két 21 éves férfit, akiket kihallgattak. A kutatás során a nyomozók megtalálták az eltulajdonított tárgyak jelentős részét, melyeket 2019. január 8-án visszaadtak a tulajdonosnak.

foto

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.