Betörtek az öltözőbe

2019. 01. 09., sze - 14:09
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két napon belül elfogták a két ecsédi férfit, valamint visszaadták az eltulajdonított értékeket is.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást két ecsédi férfi ellen, akik 2019. január 4-6. között az ajtót befeszítve bementek a helyi sportpálya öltözőjébe, ahonnan mosógépeket, centrifugákat, gázpalackokat és csaptelepeket tulajdonítottak el.

A bejelentést követően a rendőrök két napon belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható két 21 éves férfit, akiket kihallgattak. A kutatás során a nyomozók megtalálták az eltulajdonított tárgyak jelentős részét, melyeket 2019. január 8-án visszaadtak a tulajdonosnak.

foto

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.