Betörtek az öltözőbe

2019. 01. 09., sze - 14:09
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két napon belül elfogták a két ecsédi férfit, valamint visszaadták az eltulajdonított értékeket is.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást két ecsédi férfi ellen, akik 2019. január 4-6. között az ajtót befeszítve bementek a helyi sportpálya öltözőjébe, ahonnan mosógépeket, centrifugákat, gázpalackokat és csaptelepeket tulajdonítottak el.

A bejelentést követően a rendőrök két napon belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható két 21 éves férfit, akiket kihallgattak. A kutatás során a nyomozók megtalálták az eltulajdonított tárgyak jelentős részét, melyeket 2019. január 8-án visszaadtak a tulajdonosnak.

foto

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Más útlevelével próbálkoztak

Embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb-magyar kettős állampolgár ellen, aki két koszovói férfit próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.