Biciklit lopott

2019. 03. 23., szo - 09:02
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 23 éves helybeli férfival szemben, aki egy kerékpárt tulajdonított el Csongrádon.

A gyanúsított 2019. február 20-án késő délután a település egyik élelmiszerboltja előtt figyelt fel a lezárt kétkerekűre. Mikor megbizonyosodott arról, hogy senki nem látja, eltávolította a lakatot a bicikliről, majd eltekert vele.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. A férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrök a kerékpárt lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogás két napon belül

A nyomozók őrizetbe vették azt a fiút, aki Miskolc belvárosában egy szóváltás után megvágta vitapartnerének arcát.

 

Mobilt és pénztárcát zsákmányoltak

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatal lányt, akik erőszakkal vették el alkalmi ismerősük mobiltelefonját és pénztárcáját Makón. Rablás miatt kell felelniük.

 

Pusztakézzel kifeszítette

A gyanúsított egy személyautóból akart pénzt szerezni. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Őrizetben a nyaklánckitépő

A kispesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy héten belül két alkalommal nyakláncot, két alkalommal pedig fülbevalót tépett ki a sértettek nyakából, illetve füléből.