Biciklit lopott

2019. 03. 23., szo - 09:02
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 23 éves helybeli férfival szemben, aki egy kerékpárt tulajdonított el Csongrádon.

A gyanúsított 2019. február 20-án késő délután a település egyik élelmiszerboltja előtt figyelt fel a lezárt kétkerekűre. Mikor megbizonyosodott arról, hogy senki nem látja, eltávolította a lakatot a bicikliről, majd eltekert vele.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. A férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrök a kerékpárt lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.