Bíróság elé állhat a bódult sofőr

2020. 01. 14., k - 14:06
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy bódult járművezetővel szemben folytatott.

Járművezetés bódult állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves kistokaji férfival szemben. A gyanúsított 2019. február 17-én 12 óra körül drogfogyasztás után vezette az autóját. A rendőrök Felsőzsolcán, a Dózsa György úton szűrték ki a forgalomból a sofőrt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy bódultan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét! Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon. A közlekedésben pedig mindig tekintettel kell lenni az úton lévő többi szereplőre is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a gázoló

A Nógrád megyei rendőrök előterjesztést tesznek a 34 éves férfi letartóztatására.

 

2 embercsempész és 12 migráns

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében ellenőrizték az ukrán honosságú járművet.

 

Elfogták a gázolót

Egy 34 éves férfi elütött Salgótarjánban egy gyalogost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.