Bíróság elé állhat a kaposvári garázda

2020. 11. 22., v - 08:43
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Gáz- és riasztópisztollyal lőtt a levegőbe a 45 éves férfi.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. november 2-án este egy akkor még ismeretlen férfi az egyik kaposvári szórakozóhelyről távozva a nála lévő gáz- és riasztópisztollyal a levegőbe lőtt, majd elhagyta a helyszínt. A kiérkező rendőri egységek a feltételezett elkövetőt egy órán belül elfogták, a lakóhelyén tartott házkutatás során a fegyvert megtalálták és lefoglalták. A nyomozók B. Zsoltot felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az eljárás iratait a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kereskedtek az új pszichoaktív anyaggal

A hónapokig tartó nyomozás eredményeként a Komárom-Esztergom megyei rendőrök hat főt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók a kutatások során új pszichoaktív anyagot, műszaki cikkeket és készpénzt foglaltak le.

 

Kerékpárt loptak, keressük őket

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik egy kerékpárt tulajdonítottak el Szentes belvárosában.