Bíróság előtt felelhet

2020. 03. 05., cs - 08:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezte a rendőrség a vizsgálatot azzal a férfival szemben, aki buszsofőrt bántalmazott Tatabányán.

Előzetes szóváltást követően ütötte meg egy férfi egy helyi járatú autóbusz vezetőjét Tatabányán 2020. február 20-án. A sofőr le akarta szállítani V. Tamást a buszról, ő azonban ennek nem tett eleget, hanem vitatkozni kezdett vele, majd bántalmazta. Az elkövető ekkor leszállt az autóbuszról és távozott. A sértett azonnal bejelentést tett a rendőrségen. A tatabányai rendőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek, és a közelben elfogták a 40 éves férfit. V. Tamást előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben a Tatabányai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.