Blokkolót fogtak

2018. 09. 13., cs - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A belvárosi nyomozók elfogták azt a férfit, aki egy elektronikus-blokkolóval nyitott ki egy autót. A férfi ellen körözés is volt érvényben.

Az 53 éves budapesti Cs. Károly 2018. március 29-én délután Budapest V. kerületében, a Bajcsy-Zsilinszky úton egy blokkoló-eszköz segítségével kinyitott egy parkoló autót és ellopta a benne lévő táskákat, majd elmenekült a helyszínről.

A férfi ellen – egy másik bűncselekmény elkövetése miatt – később körözést adtak ki, mert az elrendelt szabadságvesztését nem kezdte meg. Cs. Károlyt a körözési fotója alapján 2018. szeptember 11-én dél körül Budapest IX. kerületében, a Fővám térnél felismerte egy belvárosi nyomozó, aki igazoltatta, majd megállapította, hogy a férfi ellen valóban körözés volt kiadva. A rendőrök a férfinál gépjárműfeltöréshez használt eszközöket és egy elektronikus-blokkolót, majd a lakásában további blokkoló-eszközöket találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd átvitték a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte jogerős büntetésének letöltését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam