Bódult állapotban

2019. 09. 13., p - 08:34
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy székesfehérvári férfi autójával egy parkoló autónak, egy virágágyásnak és egy busznak ütközött.

A 34 éves helybeli V. Norbert Székesfehérváron az Ősz utca parkolójából tolatott ki 2019. szeptember 12-én reggel, amikor nekiütközött egy mögötte parkoló autónak. A balesetet követően nem állt meg, és a helyszínt elhagyva egy közeli kereszteződés virágágyásszegélyének is nekiütközött. Végül a Budai úton egy piros lámpánál várakozó menetrendszerinti busz hátuljának csapódott.

1

Személyi sérülés nem történt, azonban a járművezetőt a mentősök bódult állapotban találták, ezért a kiérkező rendőrök előállították további vér – és vizeletmintavételre. A sofőr ellen járművezetés bódult állapotban vétség miatt indítottak eljárást a székesfehérvári rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Machetével ment boltba

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a videón látható férfi azonosításához.